Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K pravidelným návštěvnicím celebritami oblíbeného řeckého ostrova Mykonos patří také herečka Lindsay Lohan a pobyt zde nevynechala ani letos. Pondělí strávila četbou na pláži ve společnosti neznámého muže, jehož opálení vedle bledé Lindsay s kůží plnou pih vyniklo o to víc.

Letošní způsob léta už se zdá být šťastným, na rozdíl od toho loňského. To Lindsay na Mykonos zavítala i s tehdejším snoubencem, Rusem Egorem Tarabasovem, ale skončilo to hádkou. Minimálně jednou veřejnou, ale spíš jich bylo víc. S jejich vztahem to šlo od té doby z kopce a hereččino veřejné (prostřednictvím sociálních sítí) obvinění (ex)partnera z nevěry tomu nepomohlo.

Lindsay žal následně zaháněla po boku pohledného majitele řeckých barů, Tarabasov prožil románek s krajankou Annou Phoenix.

Nyní je Lohan v komunikaci na sociálních sítích mnohem skromnější, možná opatrnější. Většinou se její komentáře skládají jen z hashtagů, případně krátkých popisků. U jedné z posledních fotek, na níž má díky aplikaci věneček, například píše: Kytky nejsou pravé, ale pihy ano.

Co se herecké kariéry týče, nakopnout by ji mohl seriál Sick Note, který natáčí. Účinkuje v něm např. s Rupertem Grintem nebo Nickem Frostem.

Reklama

Další články

Načítám