Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rose Byrne tento týden potvrdila, že čeká druhé dítě. Jejím partnerem a otcem miminka je také herec Bobby Cannavale. Filmu Juliet, Naked, který Rose momentálně natáčí ve Velké Británii, se tak dostalo nečekané pozornosti.

Těhotenství australská herečka potvrdila v rozhovoru pro magazín Jones. „Jsem trochu unavená, ale cítím se dobře. Když jste těhotná, dostane se vám o něco více péče, což je super,“ řekla, ale neuvedla, kdy se má dítě narodit. Syn Rocco přišel na svět v únoru minulého roku. Bobby má z předchozího vztahu ještě syna Jakea.

S partnerem jsou spolu od roku 2012, vztah Cannavale potvrdil velmi originálním způsobem. Při přebírání ceny Emmy pro nejlepšího herce ve vedlejší roli (za dramatický seriál Boardwalk Empire) poděkoval mimo jiné i Byrne, respektive ‚lásce svého života, Rose‘.

Co se ocenění týče, může se Byrne jedním pochlubit - cenou Coppa Volpi z Benátského filmového festivalu (za filmu The Goddess of 1967). Seriál Patty Hewes - nebezpečná advokátka jí vynesl po dvou nominacích na Zlaté glóby a cenu Emmy. Vedle hereckých aktivit stojí za zmínku její spolupráce se značkou kosmetiky Max Factor nebo s australskou módní značku Oroton.

Reklama

Další články

Načítám