Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli ráno se tanečník Petr Čadek probudil jako novomanžel herečky Jitky Čvančarové (46). "Je to super," svěřil jen tři dny poté, kdy místo na svatební cestu vyrazil bez ženy na s partou kamarádů na golfový turnaj. "Svatební cestu jsme museli odložit," řekl Super.cz Čadek.

"Máme oba spoustu práce. Není čas. Já teď třeba připravuju víkendovou taneční školu ve Znojmě, která bude v listopadu," upřesnil. To už ale bude Jitka v sedmém měsíci, kdy už většina leteckých společností na palubu těhotné ženy nebere, takže líbánky v exotice nepřipadají v úvahu. "No vidíte," krčil rameny Čadek.

Ten už se moc těší na příchod potomka. "Je jedno, jestli to bude kluk nebo holčička, hlavně když bude v pořádku. Už to trochu s miminy umím. Z rodiny ne, sestra zatím děti nemá. Ale zato spousta kamarádů okolo mne ano, takže přebalování a koupání se nebojím," svěřil tanečník a choreograf.

Petr Čadek se účastnil charitativního golfového utkání pro nadaci Krtek. Na její konto bylo během uplynulého období vybráno 710 tisíc korun. "Už nám zbývá jen 170 tisíc, abychom mohli uspořádat další tábory pro děti po onkologických onemocněních," pochvalovala si prezidentka nadace Martina Šmuková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám