Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Ivana Korolová není žádná křehká květinka. Když jsme si s půvabnou brunetkou, která se za pár dní vdá za snoubence Jiřího Veselého, povídali, jakou by si představovala svatební cestu, nepadaly destinace jako Maledivy anebo Seychely, nýbrž Himálaj.

V létě už na něj s přítelem trénovali, když si místo k moři vyrazili na túry do Alp, kde si neužívali servisu a pohodlí v luxusních wellness resortech, ale pořádného dobrodružství v drsné přírodě. „Letos jsme vylezli na chalupu do 3177 metrů nad mořem a spali v místnosti s dalšíma 10 chlapama. Na střídačku chrápali, ale ráno vás hory nakopnou takovou energií, že to nevadí,“ směje se Ivana.

Herečka si aktivní dovolené zamilovala právě díky svému snoubenci Jirkovi. Přiznala, že je to její nová závislost, které se nehodlá zbavit. „Chodit po horách do výšek, kam se každý nepodívá, a sjíždět na kole terény, kam zase nemůžete pěšky, je paráda. Od mala jezdím na kole, ale sjezd mě naučil až Jirka. Několikrát jsem se vysekala, ale letos to už zvládám celkem dobře a bez zranění,“ popisuje herečka.

Díky životnímu stylu si udržuje štíhlou postavu, a tak jako jedna z mála neřeší žádné hubnutí do svatebních šatů. O ruku ji budoucí manžel požádal v Krkonoších, svatba se bude konat na horách a na svatební cestu jedou do Himálaje.

Předtím se ale Ivana Korolová vrací od 8. září do muzikálu Ať žijí duchové!, který se hraje v Kongresovém centru. Čeká ji už pouze 25 představení. Jako krásná Leontýnka se s diváky slavnostně rozloučí 4. a 5. listopadu, kdy se konají derniéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám