Hlavní obsah
Článek

Není snad rád na světě a touží po tom, aby ho domů vezli po součástkách? Hodně lidí si jistě vybaví, jak to dopadlo, když se proti špičkovému thajskému boxerovi postavil Daniel Landa. Ze zápasu vyšel po svých jen díky shovívavosti finského „vrahounka“. Podobnou výzvu teď ale přijal i dívkami obletovaný představitel českého Rockyho.

Peter O. Pecha má za sebou téměř roční sportovní průpravu, tvrdé tréninky v posilovně i boxerské aréně. Tvůrci muzikálu Rocky, který se do Kongresového centra v Praze vrací zase od listopadu, chtěli, aby působil věrohodně.

Jenže Peter je asi tak trochu masochista a boxování pouze na základě pečlivé choreografie už mu asi bylo málo, protože přijal výzvu a zúčastní se skutečného zápasu. V neděli 27. srpna se v Poděbradech na Letním galavečeru boxu postaví skutečnému profíkovi, kterého mu ale budou tajit do poslední chvíle.

„Vyhecovali mě k tomu kamarádi. Řekl jsem si, že pokud půjde o exhibiční utkání, tak po intenzivní přípravě bych to mohl zvládnout,“ myslí si fešák.

Přesto má obavy, a tak denně cvičí. „Najednou si musím zvykat, že jsem na pár metrech čtverečních s chlapem, který mě chce vážně zbít. To je pro mě úplně jiný rozměr z hlediska jak fyzičky, tak psychiky,“ dodal Peter Pecha, kterému ale věří i přítelkyně, že ví, co činí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám