Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Unikátní podprsenka Smart Bra si svoje jméno zaslouží. Ve spodním prádle totiž znamená revoluci! Její unikátní vlastnosti vás už po pár minutách nošení přesvědčí o naprosté dokonalosti. S podprsenkou Smart Bra zažijete extrémní pohodlí, bez nepříjemného škrcení nebo pocení. Okuste ji i vy. Nyní si ji můžete pořídit o 30 % levněji!

V čem je jiná?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čemu Smart Bra vděčí za svoje úžasné vlastnosti? Její košíček je složen ze tří unikátních dílů. Vnější část je pevně vyztužená, dodá prsům zaoblený tvar a vyrýsuje dekolt. Střední část košíčků tvoří sametově hebká paměťová HIGH-TECH pěna, která se vytvaruje podle vaší tělesné teploty. Jejím jediným úkolem je přizpůsobit se zcela vašim prsům. Pěna vyrovná všechny případné nedokonalosti. Smart Bra jemně obejme Vaše křivky, dodá ňadrům jedinečně kulatý tvar a naprostou oporu. Vnitřní část podprsenky je potom z velmi jemného materiálu. Ten splyne s vaším tělem a vytvoří tak efekt druhé pokožky.

Vytvoří přirozeně plná ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smart Bra se přizpůsobí všem tvarům ňader. Výsledkem jsou naprosto přirozená, kulatá a plná prsa. A naprosté pohodlí! Už nemusíte vybírat mezi krásou a dobrým pocitem. Chytrá podprsenka Smart Bra vytvoří dokonalý dekolt, a přitom poskytuje nejvyšší možný komfort! Mluví za ni i to, že patří mezi favority Ivy Kubelkové!

Lehká a vzdušná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bonusem je potom lehkost podprsenky. Je poddajná a lehká jako pírko, nikde neomezuje. Smart Bra je podprsenka, ve které zapomenete na to, že jste se někdy ve spodním prádle potila. Je to ten druh podprsenky, jejíž přítomnost si uvědomíte jen ve chvíli, kdy vám někdo obdivně shlédne na prsa. Vytvořte si dokonale ladící komplet. K podprsence Smart Bra perfektně pasují kalhotky Smart. Ty můžete volit v nižším nebo vyšším provedení. Vždy působí lépe, když podprsenka ladí s kalhotkami.

Další články

Načítám