Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda britského televizního seriálu EastEnders je samé překvapení. Odepsaná herečka Daniella Westbrook chystá svatbu a ráda by se stala maminkou.

Kontroverzní celebrita je už dávno za zenitem. Během dovolené ve španělské Marbelle se ale její život otočil vzhůru nohama. Na pláži totiž potkala o deset let mladšího Alana Thomasona, na něhož čekala celý život. Britská média už dokonce spekulují o tom, že je Daniella těhotná.

Westbrook má za sebou dost divoké mládí. V 16 letech naběhla do seriálu EastEnders a brzy přišla na chuť drogám. Za kokain utratila přes 7 miliónů korun a odnesla to její nosní přepážka. Herečka dokonce přiznala, že drogy užívala i v době, kdy očekávala syna Kaie (20).

Návykové látky už Daniellu nejspíš nelákají, teď prahne po lásce a nové rodině. S Alanem to vzala hopem a po krátké známosti se s ním zasnoubila. Spekulace o těhotenství sice nakonec vyvrátila, ale připustila, že s novým partnerem na miminku usilovně pracují. V neprospěch ovšem hrají její věk i organismus poznamenaný drogovou závislostí.

Vztah s výrazně mladším mužem ale nejspíš nebude příliš perspektivní. Daniella má v posledních letech na zajíčky spadeno. Její románky však nemají moc dlouhé trvání. Za sebou má poměr s o 15 let mladším Tomem Richardsem i Georgem Arnoldem, od něhož ji dělilo ještě o pět let více.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám