Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že po měsících válčení našli Vašek Noid Bárta (43) a jeho stále ještě manželka Gábina společnou řeč. Mají spolu téměř tříletou Terezku a jejich komunikace byla na bodě mrazu, mluvili spolu jen prostřednictvím advokátů. Nyní se blýská na lepší časy.

"Terezku mám vidět o víkendu, teď dvakrát všechno fungovalo, jak má, tak jsem rád," řekl Super.cz Noid. Prozradil, že požádali o pomoc mediátora, člověka, který řeší mimosoudní spory, a oběma stranám pomáhá komunikovat a hledat společné řešení.

"Začátkem září jdeme k mediátorovi. Mám pocit, že by se to teď mohlo zklidňovat a jsem za to moc rád," prozradil. S Gábinou už spolu začínají normálně komunikovat. "Je to lepší, mám z toho radost. Komunikovali jsme spolu poslední dobou a funguje to. Chci najít společnou cestu. Přeci jenom nás čeká třeba společných patnáct let," vysvětluje Nod, kterého čeká v říjnu u soudu první rozvodové stání.

Od září začínají Vaškovi zase muzikálová představení o víkendech. Právě dvakrát v měsíci by měl vídat Terezku, což pro něj bude vzhledem k práci náročné. "Ještě jsme to neřešili, to si myslím, že nám právě pomůžou vyřešit ti mediátoři," dodal Noid na odpolední akci muzikálu Sestra v akci, který bude mít v Hudebním divadle Karlín v říjnu premiéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám