Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paddleboarding patří v posledních letech k velmi populárním vodním sportům. Propadli mu muži i ženy napříč věkovými kategoriemi. Tu mladou zastupuje i zpěvačka Tallia Storm (18), která na paddleboardu strávila podstatnou část dovolené ve Španělsku. Jen občas ho vyměnila za vodní skútr. Ráchání se v moři a pobyt na vyhřáté pláži má obzvlášť ráda, ve vesnici u Glasgow, odkud pochází, si ani jednoho příliš neužila.

Storm je zpěvačkou, jejíž kariéru nastartoval Elton John. Jako třináctiletá na něj narazila v hotelu na Havaji, respektive ho zahlédla ve výtahu, a jeho partnerovi Davidu Furnishovi pak u snídaně podstrčila svou nahrávku, aby si ji John poslechl. A on to udělal a během 24 hodin jí zavolal a pozval ji, aby jej pěvecky doprovodila na jeho koncertu ve Skotsku. Pak se rozjel maraton rozhovorů do médií od tištěných přes online magazíny po televize a rádia a z Tallie se stala celebrita.

„Už jako malá jsem si přála být popovou zpěvačkou,“ řekla v jednom z nich, vyrůstala ale na Elle Fitzgerald, Dinah Washington a Leně Horne a později propadla Amy Winehouse, Franku Oceanovi nebo raperům Drakeovi a Kendricku Lamarovi.

A když jsme u těch mužů, kterým propadla, patří mezi ně prý i syn Davida Beckhama Brooklyn. „Drželi jsme to v tajnosti. Ale bylo to tak. Trávili jsme spolu spoustu času,“ uvedla mladá zpěvačka s tím, že románek skončil, když svého údajného přítele viděla vyfoceného v novinách s jinou dívkou.

Reklama

Další články

Načítám