Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Ohnivý kuře okoření herečka Martina Preissová (41), která si zahraje vychytralou obchodní partnerku kuchaře Romana Kohouta (Richard Genzer) Alenu. Společně s Genzerem (57) se manželka herce Martina Preisse pustí do bizarního, ale lukrativního obchodu se spermatem krasavce Aleše v podání Mirka Šimůnka (46).

Ten nabízí ženám své sperma, a nemůže si stěžovat na nezájem. To ale ještě netuší, že se za jeho zády s genetickým materiálem čile kšeftuje a Alena je pěkná potvora.

Preissová si s oběma herci na place notovala a prozradila, že jak Genzera, tak Šimůnka znala velmi dobře už před natáčením.

„S Richardem jsme jednu dobu bydleli ve stejné městské části, takže jsme se často potkávali v mateřské školce, kam chodily naše děti, ale nikdy jsme se nepotkali pracovně. S Mirkem jsme se seznámili kdysi dávno, když jsem měla svou první roli v Národním divadle. On tam jako mladý absolvent herecké školy dělal takové křoví a od té doby se známe, už je to nějakých dvacet let,“ zavzpomínala snacha oblíbené herečky Jany Preissové, jež si natáčení seriálu užívala už jen proto, že se odehrává v kuchařském prostředí.

„Vlastně vařím ráda. Když se něco stane každodenní nutností, mám doma dva syny a manžela, tak si k tomu buď vztah najdete, anebo ne. Já pocházím z rodiny, kde se spousta zásadních a klíčových věcí odehrála u stolu plného jídla, takže na to jsem zvyklá. A musím říct, že vařím ráda, ale nerada experimentuji. Vařím to, v čem jsem si jistá, a když vím, že výsledek, který pak postavím na stůl, bude náležitě ohodnocen,“ uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám