Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To jsou nám ale nádherné rodinné vztahy! Když nedávno Super.cz zveřejnil, že se matka Ornelly Koktové (31) Monika Štiková rozvádí s manželem, a navíc randí s o osmnáct let mladším kolouškem, její dcera se vyjádřila ve smyslu, že z toho není vůbec nadšená. Jenže její mámu prohlášení prvorozené dcery naštvalo, rozdurdila se a o dcerunce promluvila pěkně od plic!

„Rozhovor s Ornellou na Super.cz mě nadzvedl ze židle. Moje dítě nemá co hodnotit situaci u nás doma! Už tam dávno nebydlí. Je to naše privátní věc s mým mužem. Je jasné, že děti nebudou rády. Ale pokud jsou trochu inteligentní, pochopí, že když to nefunguje a máma je nešťastná, je lepší jít od sebe,“ prozradila na začátek Ornellina matka.

„Také jsem vždy stála za jejími rozhodnutími, ať se dělo, co se dělo. Třeba když mi klečela u nohou a prosila mě, že chce být s Pepou, ať s tím něco udělám. A i když mi to bylo proti srsti, vždycky jsem jí pomohla. Taky prohlášení, že druhá dcera Charlotte je na stejné vlně, není pravda. Je na mé straně,“ tvrdí rozzuřená matka rodu.

„Je to můj výběr, ne její. Nemůže to přece hodnotit někdo, kdo má o 36 let staršího partnera, který se navíc kvůli ní rozvedl! Ornelle opravdu nepřísluší mě hodnotit. Já nikoho nerozvedla a s Danielem jsme od sebe v uvozovkách pouze osmnáct let. Je emancipace, tak jsem si zařídila život tak, jak mi to vyhovuje,“ pokračuje Monika.

Ornella už jednou s matkou byla na nože. „To když bohužel za mé pomoci dostala Pepu a narostla jí křídla, myslela si, že je vládkyní všech moří a mě odkopla,“ vzpomněla si na tu dobu naštvaná matka. Ornella tehdy povídala, že se cítila být jen loutkou na vydělávání peněz.

Její máma nyní odmítá i to, že by její vztah s mladíčkem měl být pro dceru bleskem z čistého nebe.

„Ornella dlouhou dobu věděla, že někoho mám. Nemohlo to být žádné překvapení pro ni, pro Pepu (Koktu - pozn. red.), pro mého manžela, mou tchyni i druhou dceru. Všichni věděli, že naše manželství neklape nejméně pět let a že tam někdo figuruje. Už mě prostě nebaví se plížit a podobné věci, proto jsme náš vztah přestali tajit,“ dodala matka Ornelly.

Reklama

Další články

Načítám