Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a filantropka Veronika Kašáková si vychutnává dovolenou na Maledivách. Čekala na ni dlouho, dvakrát jí do plánu odcestovat na ostrovy v Indickém oceánu něco přišlo. Před odjezdem plánovala nejen procestovat toho co nejvíc, ale také dokončit svou druhou knížku. „První se jmenovala Zpověď: Z děcáku až na přehlídková mola a líbilo by se mi, aby ta druhá byla Z přehlídkového mola zpátky do děcáku,“ řekla Veronika.

Ta se už dávno víc než modelingu věnuje charitativní činnosti a jejímu nadačnímu fondu na podporu dětí z dětských domovů i domovů jakožto institucí se daří. I ona v dětském domově strávila část života.

Není jediná, kdo ze známých tváří o dětství mimo rodinu otevřeně mluví (Veronika ale aktivně, domovy objíždí, s dětmi diskutuje, baví se, radí jim...). Dalším je například její bratr Karel Kašák, moderátor na Nově, nebo zpěvák Ladislav Bubnár. I ten se věnuje charitě. Po loňském benefičním koncertu plánuje na letošní prosinec další dva s názvem Hudba pomáhá dětem. A dětským domovem si prošla také zpěvačka Jana Rybníčková, vystupující jako Yanna, kterou v devíti letech adoptovala herečka Hana Čížková.

Když se vrátíme ke Kašákové a titulku článku, tak na dovolenou odjela se svým partnerem a fanouškům pravidelně posílá zdravice v podobě fotek. Jsou krásné nejen díky Veronice, ale hlavně díky tamní přírodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám