Hlavní obsah
Článek

Nechybělo mnoho a první dámou USA mohla být Češka. Ivaně Trump (†73) manželství se současným americkým prezidentem nevydrželo, na nezájem mužů si ale rozhodně nemůže stěžovat.

Kdekoliv se vlivná podnikatelka objeví, vždy se najde nějaký muž, který jí ochotně nabídne své rámě. Ivana se na pánský doprovod může spolehnout v USA, v Praze i ve francouzském Saint-Tropez, kde s oblibou tráví léto.

Udržovaná seniorka s charakteristickým drdolem má za sebou čtyři rozvody a není vyloučeno, že v pokročilém věku zvládne i pátou svatbu. Situace v soukromém životě Ivany Trump je ale značně nepřehledná.

Před měsícem byla spatřena po boku svého posledního exmanžela Rossana Rubicondiho, ale teď ji během večerní procházky po Saint-Tropez dělal garde jiný muž. Ivana venčila svého jorkšíra s atraktivním a výrazně mladším doprovodem.

Česká rodačka se ve společnosti mužů vždy cítila dobře. Dokonce ani rozvod pro ni není důvodem k přetrhání pout. Přátelský vztah má i s nejmocnějším mužem planety Donaldem Trumpem, který je otcem jejích tří dospělých potomků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám