Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme pocit, že je Tomáš Řepka (50) od doby, co chodí s Kateřinou Kristelovou (44), v médiích častěji než v dobách, kdy aktivně hrával fotbal. Roli v tom hraje i jeho připravovaná kniha. "Nejste první, kdo mi to říká. Teď si dám ale trochu pauzičku. Už je mě možná moc, což může být i na škodu," uznal Tomáš, který svoji další knihu vydává v listopadu.

Před objektivy a kamery ho přivedla jeho nová láska."Tomáš vydává knihu a mě samozřejmě z pozice partnerky zajímá, jaké promo ta kniha bude mít. Nějakým způsobem se na ní podílím tím, že chci, aby dobře vypadala po stránce obálky a vizuálu. A to s sebou nese i to, že o té knize sem tam Tomáš chodí mluvit. Ale když někam jít nechce, tak tak nejdeme," dodala.

Což nás trochu překvapilo, protože jsme pár potkali na střešní párty v Lucerně, kde se mimo jiné sázely květiny do popelníků, které po přijetí protikuřáckého zákona ztratily svůj smysl. S tímhle opravdu silný kuřák Řepka souhlasil?

"Tohle mi Kačka neřekla. Kdyby mi to řekla dřív, tak sem samozřejmě nejdu. Ale my kuřáci si vždycky nějaké místečko najdeme. Ale doufám, že je to to jediné, co mi kdy neřekla," uzavřel smířlivě.

Reklama

Další články

Načítám