Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z dcery Kateřiny Neumannové Lucie (14) vyrostla velmi půvabná dívka a slavná olympionička si ji musí před potenciálními nápadníky začít hlídat.

Nejúspěšnější česká běžkyně na lyžích ale nemá o čtrnáctiletou teenagerku obavy. „Já jsem se ji snažila vychovávat tak, abychom si mohly o všem povídat a zároveň si mohla poradit sama. Žádný rodič děti neuhlídá, ani já ji nehlídám. Snažila jsem se jí zaplnit volný čas něčím smysluplným, v jejím případě je to sport," říká.

Znamená to tedy, že Kateřina dceru natolik zaměstnala, že ani nemá čas na lásku? „Když si mladí lidé chtějí najít čas, tak si ho najdou. Kromě našich holčičích diskuzí se ale nesnažím ji nějak ovlivňovat, je to její věc,” dodává s úsměvem Kateřina Neumannová.

Olympionička se svou dospívající dcerou do společnosti příliš často nechodí. Obě jsou během roku prý velmi zaneprázdněné. Když se ale oficiálně otvíraly terasy Paláce Lucerna, tak Kateřina udělala výjimku. „My spolu prakticky nikam nechodíme, během školního roku na to nemáme skoro vůbec čas. Teď v létě o prázdninách jsme obě v Praze. Ukázat jí tohle místo stálo za to,” říká Kateřina Neumannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám