Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmanželka Dana Hůlky a Pepy Vojtka, tanečnice Libuška Rohlíčková, bude už za měsíc dvojnásobnou maminkou. S hercem Zdeňkem Rohlíčkem, kterého si brala v červnu, čekají chlapečka. Prvního potomka Matyáše má Libuška se zpěvákem Pepou Vojtkem.

"Už to může přijít kdykoli. Termín mám 17. září, osobně si myslím, že to bude dřív. Všechno se připravuje rychle, hlavička je dole," řekla Super.cz Libuška. Celé těhotenství prožívá dobře, dokonce ji netrápí ani bolesti zad kvůli vyhřezlým ploténkám.

"Poslední měsíc už je to blbý, blbě se spí, je to živel, už se těším, až bude venku. Ale jinak jsem žádné problémy neměla. Kupodivu ploténky drží, vše je v pohodě," vysvětlila tanečnice.

Libuška přibrala už dvacet kilogramů. "Bohužel. Nebylo to s Máťou jiný, to jsem měla ještě víc. Myslím třicet. Takže vlastně dobrý, mám o deset méně. Nemám pocit, že bych se přejídala. Asi je to hormony," myslí si. Brzy po porodu už má v plánu s kily zatočit. "Těším se na to, až budu moct chodit do fitka. Mám to v plánu. Není mi komfortně, navíc v těch vedrech..." dodala.

Reklama

Další články

Načítám