Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Volá vaše pleť po omlazení? Není třeba hned vidět před očima skalpel, vhodná kosmetika úplně postačí. Navrátí obličeji, krku i dekoltu ztracené mládí bez narkózy, vpichů a dalších invazivních zásahů. K tomu šetří peněženku, protože pokud víte, jakou kosmetiku si vybrat a kde ji koupit, pořídíte špičkové krémy doslova za hubičku. Chcete vědět, o kterých krémech je řeč?

Vrásky, sbohem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevzdávejte to, ještě nenadešel čas, kdy se budete muset smířit s přibývajícími roky, které se vám vepsaly do tváře. S kosmetikou nové generace od francouzské jedničky Diadermine zastavíte ručičky času raz dva, protože odborníci v Diadermine dobře vědí, že alfou a omegou krásného vzhledu je bezchybná pleť. Ať zvolíte liftingovou anti-age řadu nebo řadu 3D, která je expertem na vrásky, nemůžete šlápnout vedle. Značka Diadermine teď přišla i do ČR a prodává se exkluzivně v největší internetové drogerii Ageo.cz.

Kde hledat elixír mládí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Konec postávání před zrcadlem a lítosti nad pletí, která ztratila vitalitu. Právě teď můžete všechno změnit. Perfektní pleť má v hledáčku i tuzemská značka Astrid, která díky hlubokým znalostem funkce a potřeb pleti v každém věku redukuje vrásky, vyhlazuje a rozjasňuje pleť a vrací jí mladistvou pružnost. Nevěříte? Vyzkoušejte! Například krém Beauty Elixir se vzácnými oleji, který je skutečným elixírem mládí, nebo denní a noční krémy Astrid podle vašeho věku již od 30 let.

Vůně prozradí mnohem víc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víte, že omládnout můžete i díky vůni? Čichové receptory ovlivňují lidské vnímání, tak proč toho nevyužít. Jaké značky za tímto účelem vybrat? Ženám se doporučují B.U. nebo C-THRU, protože jsou jejich vůně opravdu svěží, mladistvé a probouzí spící životní sílu. Pánové nemusí nutně omládnout, ale přidat vůní na mužnosti jim rozhodně prospěje, a proto by se měli poohlédnout po kosmetice STR8, kupříkladu vůně STR8 Hero, dělá z nositelů hrdiny každý den. S toaletní vodou, deodorantem a sprchovým gelem stejné vůně bude výsledný efekt naprosto dokonalý.

Tip od celebrit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mladě vypadající pleť zná i další tajemství, a tím je profesionální péče. Právě díky použití profesionální kosmetiky vypadají známé osobnosti tak dobře. Říkáte si, že celebrity si to můžou dovolit? Vy taky, vždyť na internetu najdete profesionální kosmetiku světových značek za ceny dostupné pro každého. Proč si tedy nedopřát stejnou péči?

Mega Sale v Česku trhá nákupní rekordy v létě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte největší slevy spojené se zimou? Omyl! Obrovské slevy jsou i v létě, stačí vědět, kde je hledat. Začít můžete v největší internetové drogerii Ageo.cz, kde právě teď nakoupíte třeba v oblíbené akci Mega sale. Doplňte zásoby drogerie a kosmetiky se slevami i 50 až 60 %!

Další články

Načítám