Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Ivu Marešovou jsme zastihli v Divadle Broadway na zkoušce muzikálu Muž se železnou maskou, kde právě probíhalo měření na kostýmy. Iva se nyní věnuje zkoušení své nové role a nás samozřejmě zajímalo, jestli stihla vůbec nějakou letní dovolenou.

„Tento rok je první po dlouhých letech, kdy jsem si udělala volno. Odjela jsem na dovolenou do Itálie s blízkými přáteli a další mé drahé kamarády jsem navštívila na horách a na jejich chalupách tady v Čechách. Sbírala jsem byliny, houby a užívala si přírodu se vším, co mi nabídla. V zimě určitě pojedu lyžovat. To dodržuji každý rok, jezdím tam s kolegy z kapely a z divadla,“ svěřila se nám zpěvačka.

Iva má skvělou postavu, zeptali jsme se, zdali musí řešit diety, nebo jí stačí dostatek pohybu. „Řeším to nárazově a podle nálady, občas mi mé tělo řekne, že cvičit nechce, to je bohužel ta delší část roku, a když mi řekne, že cvičit chce, tak mám úžasného trenéra Marka Lhotského, kolegu z divadla a vynikajícího tanečníka, který mě prohání po Letné a v přírodě, vymýšlí pro mě speciální program a cvičení, které mě nenudí a baví mě. Nešetří mě a vidím výsledky. Také jezdím na kole, chodím po horách nebo jdu běhat. Ty hory mám ze všeho nejraději,“ práskla na sebe Iva.

A co zpěvačka plánuje pro své fanoušky? „Stále více koncertuji se svým triem Marešová, Yasinski, Vašíček. Tvoříme a pomalu sbíráme písně na další desku. Též s Precedens pracujeme na novém albu a koncertujeme. Mám v hlavě i v srdci mnoho plánů a tužeb a chci jim nechat prostor, aby se staly,“ dodala závěrem Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám