Hlavní obsah
Článek

Na to, že by na dovolené nenačerpal dostatek sil na zkoušení svého muzikálu Iago, si muzikant Janek Ledecký (61) rozhodně nemůže stěžovat. Na řeckém ostrově Lefkada strávil s rodinou celých pět týdnů. To už je pořádná dovolená.

"Jezdíme na Lefkadu kvůli windsurfingu a letos už jsme tam byli počtrnácté. Nikdy bych neřekl, že budu takhle konzervativní. Ale je to i tím, že v rámci cestování celý rok hodně improvizujeme, a nikdy nevíme, do čeho jdeme. A míst, kde fouká opravdu dobrý vítr, není moc. Byli jsme tam pět neděl, to je zatím nejdéle, dcera Ester dokonce ještě o týden déle," vyprávěl nám Janek.

"Měl jsem s sebou tři kytary a takové malé domácí studio, takže jsem i pracoval. Mám to tam jako takový letní byt. U nás prostě takhle nefouká. Na Slapech si sice zasurfujete, ale zpravidla hodně blbě," mínil Ledecký, který už je ale v plné práci, protože Iago, kterého bude uvádět od 21. září v Divadle Hybernia, už se pilně zkouší.

"Mám radost. Všichni začali korepetovat už někdy v květnu, je to znát, umějí to. Teď s nimi budu pilovat výrazy a frázování, aby byli připravení pro režiséra Roberta Johnsona a předvedli se mu v plné parádě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám