Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že se máma s tátou po letech rozvádějí, rozhodně Ornellu Koktovou (31) netěší. "Je to velké drama, které se teď u nás doma řeší nejvíc," svěřila a nás zajímalo, na čí straně se svojí sestrou Charlottou stojí. A co říká na jejího kolouška?

"S Charlottou jsme na stejné vlně, výhodou je, že už nejsme malé holky. Podle nás je trapné, že se to vypustilo podle mne zlým způsobem. Teď mě bude možná máma nenávidět, ale je nám to nepříjemné, jak s tím přišla, že tomu nedala spíš volnější průběh a čas," řekla Super.cz.

Mámina nového přítele zatím Ornella nezná. "To, jak vypadá a že s ním bydlí, jsem se dozvěděla, až když si to dala na Facebook, že je s ním ve vztahu. Chlubila se, že vídá nějaké mladé koloušky, ale říkala jsem jí, že mě to nezajímá, že je mi z toho trošku špatně. Takže sem tam něco plácla, a nepřikládala jsem tomu velkou váhu," připustila.

"Pak jsem to uzavřela s tím, že každému přeju štěstí, tátovi i mámě. Hlavně nechci, aby se trápili navzájem a skrz ta média, kde to máma trošku rozvířila," mínila. Do seznamování s matčiným milencem se ale nehrne.

"Máma vypadá, že by klidně uspořádala společné Vánoce. Pro tedy určitě nejsem. Nejradši bych v tom případě vzala s Pepou a Quentinem na Vánoce roha. Rozhodně se necítím na to, abych se s nějakým klukem, který je jen o tři roky starší než já, seznamovala. A už vůbec mu nikdy nebudu říkat tati," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám