Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco u nás většinou s koncem reality show končí i popularita jejích účastníků, ve Velké Británii se těší docela velké pozornosti médií. Pravda, také si ji pojišťují mnohdy nepřístojným chováním, odhalováním se na veřejnosti, pijatykami.

Někdejší účastnici světoznámého Big Brothera Casey Batchelor stačí stejně jako mnoha českým celebritám její prsa. V jednom z rozhovorů uvedla, že zájem o její osobu rapidně stoupl poté, co si poprsí nechala - zmenšit. „Poprvé v životě teď můžu nosit trička bez podprsenky. Má prsa mi teď dodávají tolik sebevědomí,“ raduje se.

O zdravotních potížích sice řeč nebyla, ale vzhledem k velikosti již zmenšených prsou, musela její záda dost trpět. Zdravotní problémy dovedly na chirurgii také třeba herečku Ariel Winter, která redukci podstoupila ještě před dovršením plnoletosti.

Vedle rozdávání rozhovorů a pózování v bazénu na dovolené se Batchelor pokouší i o hereckou kariéru. Ale zda je volba titulu Žralokonádo 5 dobrým startovním bodem, necháme na posouzení každého diváka zvlášť.

A také prý propadla józe, kterou vyměnila za život večírkové holky. Kvituje u ní nejen blahodárný vliv na postavu, ale stala se prý i kořením jejího milostného života. Její nový partner oceňuje Caseynu pružnost. „Přítel miluje i to, když cvičím v crop topu a malinkatých šortkách,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám