Hlavní obsah
Článek

Známe ji jako za všech okolností distingovanou, téměř nebulvární tvář, která si snaží zachovávat dekorum a odmítá nosit i odvážné výstřihy. Pohledná hvězda Primy Klára Doležalová, která za prací dojíždí z Chorvatska, se ale na chvíli zapomněla, a tak máme konečně důkaz, že je žena!

Stalo se to na zkouškách šatů na finále Muže roku, které bude moderovat s parťákem ze zpravodajství Karlem Voříškem. A zatímco posadila prezidenta soutěže Davida Novotného k šicímu stroji, ukázalo se, že jisté partie má, přestože samotné šaty na galavečer jsou krutopřísně bez výstřihu! Přesto jí pekelně sluší.

„Muže roku moderuji poprvé. V minulých letech jsem byla vždycky zaneprázdněná a letos to tedy vyšlo. S Valentinou Armandi jsme si povídaly o tom, jaké by šaty měly být, a probraly jsme barvy. Vybrala jsem si tyrkysovou a lososovou, tyto barvy mi sluší a cítím se v nich dobře," vysvětlovala moderátorka.

„Na jedněch šatech bylo sto hodin práce. Klára potřebovala jedny dlouhé a jedny krátké a neměla ani žádné zvláštní požadavky. Vybrala si z předložených návrhů, domluvily jsme barvu, zohlednily šperky a líčení a šlo se šít. Šaty dostane od nás darem, cena se vyšplhá na 50 až 60 tisíc za jedny," uvedla šéfka krejčovství.

Finále Muže roku bude už pětadvacátého srpna v Náchodě, soutěží v ní dvanáct fešáků.

Reklama

Další články

Načítám