Hlavní obsah
Článek

Přestože ji s nedávno zesnulým manželem dělila tři desetiletí a musela počítat s tím, že jednou odejde, i tak se na odchod milovaného člověka připravit nejde! Den po pohřbu muže svého života Ivo Pavlíka (†84), který se pokusila narušit jedna její údajná vzdálená přibuzná, je na tom Heidi Janků (61) opravdu špatně!

Ukázalo se to díky jejímu prohlášení.

„Chtěla bych se omluvit těm, kteří se těšili na mé dnešní vystoupení na Rumburských slavnostech. Do zpěvu mi dnes opravdu není, a tak jsem se dohodla s pořadateli a své vystoupení zrušila. Děkuji za pochopení. Heidi,“ napsala na svých sociálních stránkách.

Všichni ji samozřejmě chápou, pro samotnou zpěvačku ale zrušení koncertu rozhodně samozřejmostí není. Vždyť zpívala i krátce poté, co se dozvěděla, že její zbožňovaný choť zemřel!

Heidi s Ivo Pavlíkem prožila pětatřicet let a říká, že nikdy předtím nepotkala a již nikdy ani nepotká lepšího chlapa. Přestože je dělilo několik desetiletí, milovali se jako puberťáci.

Pavlík svou ženu jako galantní gentleman doprovázel na každém kroku a z každého jejich vzájemného gesta bylo vidět, že se milují.

O to víc ji jeho odchod zasáhl!

Za jak dlouho se Heidi Janků vrátí na koncertní pódia, to se neví, při její pověstné profesionalitě to však můžeme očekávat každým dnem.

Reklama

Další články

Načítám