Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Romana Jákl Vítová (46) šokuje. Čtyři měsíce po porodu druhé dcery Elisy má postavičku, kterou by jí mohly závidět mladičké modelky. Romana zhubla všechna těhotenstvím nabraná kila a dokonce má nižší váhu než před otěhotněním.

"Mám ještě o dvě kila méně. Je to určitě hodně o metabolismu, rychle spaluji, ale také kojením. Hodně nás to potrápilo, kojila jsem každé dvě hodiny ve dne v noci. Moc jsem toho nenaspala," řekla Super.cz Vítová.

Pevnému tělu a křivkám modelky pomohla také cvičením."Tak od třetího měsíce jsem začala cvičit a hrozně mě to chytilo. Dělám pilates, jógu. Cvičím prakticky každý den," prozrazuje Romana, která již přestává kojit.

"Musela jsem začít přikrmovat, když byly Elince tři měsíce. Měla jsem sice hodně mléka, ale bylo slabé. Dceři to nestačilo. Hodně plakala. Teď už je šťastná, spokojená a nebrečí hlady," uzavřela sexy moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám