Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Mnoho dnů jsem se potýkala s vážnou depresí a úzkostí, dokud jsem prostě nezměnila svůj životní styl,“ říká Abigail Broell, šestadvacetiletá matka dvou dětí z Iowy v USA, která během pouhých deseti měsíců dokázala zhubnout celých 44 kilogramů z původních 112 a ztrácí na váze vytrvale dál. Podívejte se do fotogalerie!

Deprese z vlastního vzhledu ji ničily, ona je ale dokázala zahnat jen jídlem, takže se točila jen v nepříjemném kruhu.

„Nechala jsem tento cyklus pokračovat celé roky a váha se jen hromadila. Neměla jsem ráda toho člověka, jímž jsem se stala,“ vzpomíná, jak nebyla schopna dostát svým závazkům vůči vlastní životosprávě. Postupně u ní vymizel i veškerý smysl pro humor.

Pak se ale Abigail rozhodla pro drastickou změnu životního stylu a téměř s odborným přístupem se vrhla na průzkum všeho, co do té doby jedla. A spokojená vůbec nebyla.

„Udělala jsem vše, co bylo zapotřebí, abych byla motivována a zodpovědná. Používala jsem internet a sociální média a učila jsem se, jak si uchovat správnou formu. Naučila jsem se novým cvikům,“ vypráví. Z toho, jakou proměnou ale prošla, je dodnes zaskočená.

„Kdybyste mi před dvěma lety řekli, že takhle zhubnu, a navíc se stanu osobní trenérkou, zaručeně by mě to rozesmálo,“ tvrdí dnes velmi štíhlá dívka, do níž byste nikdy neřekli, že ještě nedávno byla tak obézní. Za jejím úspěchem je přitom prý jen dobře vybraná strava a pití tří až čtyř litrů vody denně.

Reklama

Další články

Načítám