Hlavní obsah
Článek

To snad není ani možné, čeho jsou někteří lidé schopni! Na pátečním pohřbu Ivo Pavlíka (†84), který zemřel v sobotu 12. srpna poté, co mu vypovědělo službu srdce, se objevila žena, která poskytovala rozhovory ohledně troufalého tvrzení, že Heidi Janků (61) měla podle ní ublížit svému muži. Bez ohledu na pietu v nejhorší den života zpěvačky se do ní pro mnohé opravdu nepochopitelně navážela!

Prakticky porhlásila slova, která lze vnímat tak, jako by říkala, že Heidi svého manžela přivedla do hrobu. Přitom ty dva všichni v branži obdivovali za to, jak o sebe nádherně pečují.

Kauza se má týkat jednoho z příbuzných Heidi, který má být manželem oné paní. Její jméno a podobu redakce zná, ale kvůli okolnostem je nezveřejňuje. A právě tato dáma o svém muži, s nímž má dítě, tvrdí nepěkné věci. Jejich problémy řeší i policie a soudy.

Žena před kamerami na pohřbu prohlašovala cosi ve smyslu, že právě kvůli tomu, že se do její pře s manželem motala i Heidi Janků (prý příbuzného podporovala v boji proti ní), se Ivo Pavlíkovi mělo přitížit a na konci života mu to prý na zdraví vůbec nepřidalo.

Žena nyní tvrdí, že věc vůbec na posledním rozloučení řešit nechtěla. „Slyšeli mne bavit se s jedním pánem. Když se mne začali vyptávat, tak jsem jim říkala, že to není vhodné místo k takovému vyjádření,“ dušuje se. V novinářských kruzích na druhou stranu koluje historka, že dáma údajně při pohřbu stála za kamermany, kteří obřad natáčeli, a rušila prý řečmi o tom, že někdo Pavlíka zabil. Tak prý na sebe měla upoutat pozornost.

Pak i tím, že novináře žádala o vizitky, ti ji však vybídli k tomu, že pokud něco chce, má se vyjádřit rovnou. Po krátkém váhání se pak ale přece jen rozpovídala. Nyní žena tvrdí, že ji k tomu donutili a že tedy není hyenou, která by rušila pietu.

Médiím sice nejdířv „předváděla“ neochotu mluvit, později jim ale navíc ukazovala dokumenty k případu. Kdo by si je na pohřeb bral, kdyby kauzu na posledním rozloučení nechtěl řešit?

Zdá se, že paní trápí složité rodinné problémy, bohužel si na jejich upozorňování vybrala to nejméně vhodné místo na světě a je otázka, zda novináři její argumenty ke kauze, byť by byly sebepravdivější a sebesilnější, ještě vůbec někdy vezmou v potaz.

Reklama

Další články

Načítám