Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to opět tady. Dovolené v plném proudu, paparazzi jsou pověšeni na všech celebritách, aby milovníkům bulváru mohli zprostředkovat plážové chvilky oblíbených hvězd. No a pak je tu ta druhá sorta. Pseudocelebrity, o nichž se třeba už kdysi psalo, ovšem většinou v souvislosti s nějakými anomáliemi. Ty by byly tuze rády, kdyby se objevily na stránkách prakticky čehokoliv. Fotogalerii si prohlížejte jen na vlastní nebezpečí!

Napomoci svému štěstí se snaží všelijak. A někdy se to i podaří. Třeba taková Lauren Harries (39), která byla ještě před pár lety mužem, si teď vyrazila do Španělska se svým ´zajdou´ Connorem Yemem (21). Zřejmě se domnívá, že jejich osmnáctiletý věkový rozdíl je natolik skandální, že je pro bulvár automaticky předurčuje.

Lauren není daleko od pravdy. Zajímavé to určitě je. Ale spíš jako memento toho, kam až jsou lidé schopni opravdu pro svoji popularitu zajít. Tihle dva totiž opravdu nevypadají na romantický pár.

Spíš tak trochu jako cirkusové klaunské duo. Jestli tohle divadélko Lauren skutečně přihraje opět angažmá v některé z britských reality show, které ji původně proslavily, ale vůbec jisté není.

Reklama

Další články

Načítám