Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V půlce července si Angličané zvolili novou Miss. Stala se jí dvaadvacetiletá blondýnka z Hope Valley Stephanie Hill. „Měla bych říct, že se věci začaly zklidňovat, ale začíná to být mnohem náročnější,“ řekla po svém zvolení.

Aby ne, čeká ji příprava na světovou soutěž krásy, která ji zavede nejen do posilovny, ale také na schůzky ohledně veškerých prezentačních materiálů pro soutěž jako takovou i pro s ní související charitativní organizaci Beauty with the Purpose.

Charita je vůbec zásadní součástí soutěží krásy. „Nejde jen o to, aby dívky vypadaly dobře v plavkách,“ čteme na stránkách Miss England. Hill tak například pár dnů po zvolení ohlásila spolupráci s organizací Hope Against Cancer. Výběr není náhodný. Hill se sama ve studiu zaměřuje na onkologii a radiologii, zatím v bakalářském programu, její ambice jej ale dalece přesahují. Jednou by se ráda podílela na výzkumu rakoviny.

Ve zmíněných plavkách, přestože to není to zásadní, Stephanie vypadá výborně. Opravdově, ne jako holka z (vyretušovaného) plakátu.

Reklama

Další články

Načítám