Hlavní obsah
Článek

Mezi celebritami je extravagantní Katherine von Drachenberg, známá pod uměleckým jménem Kat Von D, jako doma. Nejenže kůži spousty slavných osobností ozdobila svým tetováním, ale sama je na VIP akcích častým hostem.

Tetováním byla Kat Von D posedlá už jako teenagerka. První permanentní ozdůbku si nechala udělat ve 14 letech a od těch časů její kůži pokryla spousta motivů. Sama je dokonalou ukázkou toho, že tetování není jen rozmarem gangsterů a rockerů, ale jde o módní záležitost.

Kat Von D na svůj talent upozornila v televizním pořadu LA Link, kde ukázala, jak jí jde práce od ruky. Během natáčení se dokonce zapsala do Guinnessovy knihy rekordů jako osoba, která zvládla během 24 hodin vytvořit nejvíce tetování. Bylo jich 400.

Není divu, že o výtvory kreativní černovlásky začaly mít zájem celebrity. I pro ně ovšem platí dlouhé čekací lhůty. Kat je totiž na roztrhání. Portfolio jejích slavných klientů zahrnuje Rihannu, Lady Gaga, Miley Cyrus, Demi Lovato, Nicki Minaj, Ewana McGregora, bývalé parťáky z One Direction Zayna Malika a Harryho Stylese či Amy Winehouse.

Tetování Kat Von D skvěle vynáší. Atraktivní černovláska totiž nevydělává jen na samotné práci v salónu, ale také na prodeji svých knih a díky spolupráci s kosmetickou firmou.

A jak je na tom tatérka celebrit v soukromí? Za sebou má poměr s Nikkim Sixxem z heavymetalové kapely Mötley Crüe i Jessem Jamesem, exmanželem Sandry Bullock. Loni se rozešla se Stevem-O z kontroverzní televizní série Jackass a oficiálně je bez partnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám