Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je pomalu u konce a toto období je již tradičně spojeno s výprodeji na každém rohu. Na UrbanStore.cz se tyto slevy vyšplhaly do enormních výšek. Nakoupíte zde až se 70% slevami, což u některých kousků znamená ušetřit i nějakou tu tisícovku. V široké nabídce si dokáže vybrat každý, a to nejen z letního oblečení. Na UrbanStore najdete tisíce stylů od desítek značek nejen na běžné nošení, ale i sport a volný čas.

Oblečení s italským šarmem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Osvěžte svůj šatník oblečením, které vám dodá trochu toho italského šarmu, a to za cenu, která je dostupná opravdu pro každého. Značka Alcott, která ovládla módní trh v Itálii, nyní skóruje i na UrbanStore.cz, a to díky neuvěřitelné kombinaci ceny a designu. A jelikož Itálie není nikdy dost, nově u nás můžete vybírat i z modelů značky - Terranova. Zkombinujte nápadité kousky Alcott s jednoduchými modely od Terranovy, a mějte svůj italský styl téměř zdarma. Využijte šokující 70% slevy!

Dámské džíny pro každou postavu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na podzim jsou součástí skoro každého perfektního outfitu dobře padnoucí džíny! Na UrbanStore.cz si můžete vybrat z džín od světoznámých značek - Diesel, Levis´, Replay, ale také od těch méně známých - Alcott, Terranova, O´Neill a další. Najdete u nás kalhoty oblíbených střihů slimfit i boyfriend. Kupte si skvěle padnoucí a kvalitní džíny s obrovskou slevou 70%!

Šaty – nutnost, kterou si můžete vybrat podle svého stylu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určitě všichni znáte vžité předsudky, že šaty jsou čistě elegantní záležitostí. Na UrbanStore.cz vás rádi vyvedeme z omylu. V naší nabídce najdete i ty sportovnější a uvolněnější kousky na každý den. Diesel, Levis, O´Neill, SuperDry, a mnohé další. Říká se, že šaty jsou základem dámského šatníku, a každá dáma by měla alespoň jedny mít. S tím souhlasíme, a proto kromě toho, že máme na výběr ty nejhezčí, tak jsme z nich udělali i ty nejlevnější. Zlevnili jsme je a některé až o 70 %. No nekupte to!

Letní boty pro každou příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žádná žena neměla ještě nikdy dostatek bot! Pokud si i vy nějaké ty botky do botníku potřebujete doplnit, teď je ideální příležitost, protože levnější než teď už nebudou. Se slevou až 70 % se nemusíte rozhodovat, jestli dáte přednost kvalitě, nebo kvantitě. Můžete mít obojí. Vyberte si z bot ověřených a oblíbených značek, jako jsou například Converse, Vans, adidas, Toms, Puma,… ale také z italských neokoukaných kousků značky Primadonna. Máme espadrilky, baleríny, žabky, sandály, kotníkovou obuv, tenisky. Botky sportovní i módní, nízké i na platformě.

Dámské tašky a doplňky pro jakýkoliv outfit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pomalu se blíží škola, co si takhle pořídit nový batoh nebo tašku? Na UrbanStore.cz to není žádný problém. Můžete vybírat z velkého množství druhů, velikostí i značek, a to s obrovskou letní slevou až 70 %! Kromě batohů a tašek i na podzim využijete stylové sluneční brýle od Vansu a další množství doplňků. Podívejte se na naši nabídku.

Další články

Načítám