Hlavní obsah
Článek

Je to jen čtvrt roku, co Klára Vytisková (38) přivedla na svět svou druhou dceru. Zpěvačka ale nepolevila v pracovním tempu a mateřství se jí daří bez problémů skloubit s pracovními aktivitami.

„Jsem taková hippie matka. Většinou si je beru na koncert s sebou, odběhnu zpívat a pak se za nimi vracím,” říká zpěvačka, která vystoupení na letních festivalech pojímá s rodinou jako takovou malou dovolenou. „Většinou to spojíme s nějakým koupáním nebo jen mácháme nohy v potoce, kreslíme křídami. Moje starší Emilka má ráda prostředí na festivalech. Olivka je zatím ještě malinká, proto se s ní jezdí daleko od pódia, aby nebyla v hluku,” vysvětluje.

V mateřství bývalá porotkyně SuperStar našla smysl života a podle všeho se s partnerem, bubeníkem Romanem Víchou, nebrání dalšímu potomkovi. „Mít miminko je taková droga. Když cítíš to malý voňavý stvoření, tak okamžitě chceš další. Já jsem to takhle měla i v porodnici, říkala jsem mu, jestli jdeme zase do toho,” smála se sympatická brunetka.

O tom, že má Klára své děti neustále nablízku, jsme se mohli přesvědčit na slavnostním otevření nově vznikající zahrady na střeše Paláce Lucerna. Na unikátním místě pyšnícím se fantastickým výhledem na Prahu měla Klára nablízku svou mladší dceru Olivii. Během jejího koncertu se o dceru v zákulisí staral tatínek. Na otevření zahrady, kterou má na svědomí kavárník Ondřej Kobza, nemohla Klára chybět. Je totiž hlavní ambasadorkou projektu přírodu do města ciderů Strongbow, díky kterým se střecha Lucerny zazelená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám