Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová si poprvé vyzkoušela roli návrhářky a navrhla svoji autorskou kolekci. Nejvýraznější je tričko s obří rudou pusou. "Lidi říkají, že pusa je to, co je na mně nejvýraznější. Občas by měl člověk udělat rebelský kousky v životě a může je nosit na tričku," usmívá se Krainová.

Její módní kolekce obsahuje jedenáct módních kousků. Simona ji tvořila i pro dívky, které nemají míry modelky. "Moje modely budou ve všech velikostech, nejsou jen pro holky, které mají 90-60-90. I dívky s plnými tvary v nich budou vypadat, myslím, hezky," upřesnila Simona.

"Bylo to náročný, měla jsem za sebou tým lidí, kteří to dělali. Předkládali mi určité návrhy, bylo to jak v kuchyni. Když vezmeš potraviny a řekneš, pojďme z toho něco uvařit. Bylo to možná lehčí než v kuchyni. Kdo mě zná, ví, že vaření není moje nejsilnější stránka," dodala s úsměvem Krainová.

Reklama

Další články

Načítám