Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Realita dneška je nekompromisní a jakýkoliv vzhledový nedostatek prochází denně kritickým okem vašeho okolí. Prořídlá kštice bez objemu a unavená vrásčitá tvář doháněly k zoufalství i čtyřicetiletou Elišku. Poslední půlrok strávila tupírováním a lakováním vlasů a nekonečným maskováním zašedlé pleti. O svou noční můru se s námi rozhodla podělit.

Vlasy, nebo vyfoukané chmýří?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikdy jsem vzhled svých vlasů neřešila. Vždy byly zdravé a plné síly, avšak kvůli obrovskému stresu v posledním roce začaly postupně padat a řídnout. Celkově svou strukturou připomínaly spíše chemlon. Poslední tečkou byl pobyt u moře, kdy jsem sbírala chomáče vypadaných vlasů. Bez příčesku a tupírování jsem nevycházela ani s košem. Každý pohled do zrcadla byl pro mě neskutečně ponižující. Když jsem se v kavárně rozbrečela kamarádce, doporučila mi doplněk stravy Reneval Neo, který zachránil i její kadeře, když si „po domácku“ smíchanou barvou spálila své vlasy. Reneval Neo nyní v akci se 40% slevou do 31. 8. 2017!

Stačilo tak málo a vlasy začaly opět houstnout

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Byla jsem opravdu zoufalá, potřebovala jsem dát své vlasy opět do formy, a tak jsem si Reneval Neo objednala. Na internetu jsem se sice dočetla, že mnoha lidem pomohl k hustější kštici, ovšem stále jsem byla skeptická. Ale… stal se zázrak! Potřebné množství aminokyselin, minerálů, vitamínů a pivovarských kvasnic je doslova vzkřísilo. Vlasy se viditelně zlepšily, přestaly padat, byly pevnější, a navíc v nich byl opět život. Po měsíci užívání jsem dokonce zahodila maskovací klobouk a vydala se poprvé ven s hlavou hrdě vztyčenou. Reneval Neo nyní v akci se 40% slevou do 31. 8. 2017!

Vypadala jsem jako stařena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stres z padajících vlasů a obavy, že skončím v paruce, se podepsaly také na mé tváři. Měla jsem snad deset let navíc. Nejhorší bylo, že ani silný vyhlazující make-up nepomohl. Zvažovala jsem plastiku nebo alespoň botox, ale z jehel a bílých plášťů mám trochu hrůzu. Navíc jsem se bála, že s obličejem ztuhlým botoxem už to nebudu já. Při další objednávce Renevalu jsem se rozhodla, že zkusím něco nového a objednala jsem si BigBao. Ztratit už stejně nebylo co, tak jsem si řekla, že ten elixír mládí v překrásném zlatém obale vyzkouším. A stal se zázrak! Pleť byla už po první aplikaci jasnější, krásnější a rozzářenější. Postupně začaly mizet vrásky i šedivý nádech.

Konečně jsem zase sebevědomou ženou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na BigBao už nyní nedám dopustit a používám ho každý den. Kromě pleti navíc skvěle rozzáří i pokožku celého těla, takže teď už se natírám od hlavy až k patě. Nejvíc mě potěšilo, že si změny všimlo už i mé okolí. Závistivé pohledy žen a obdiv ze strany mužů, to dokáže zvednout sebevědomí :-)

Další články

Načítám