Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Marcela Březinová (63), jíž v se v červenci ze stále nejasných příčin oběsil manžel Zdeněk Švarc (†57), sice již pracuje a snaží se na své okolí usmívat, rána na duši se ale dosud nezahojila. "Bude mi trvat třeba dvě stě let, než se s tím vyrovnám," řekla Super.cz vdova po režiséru a hudebním skladateli Švarcovi.

Zdeněk Švarc se oběsil 22. července v lesíku na Praze 6. Ještě nedávno Marcela neměla ani výsledky pitvy svého muže a vyšetřování nebylo uzavřené. V úterý se k němu nechtěla vyjadřovat.

"Já o tom nechci vůbec mluvit. Nechci to řešit. Bojujeme s tím všichni. Pro nikoho z nás to nikdy uzavřené nebude," řekla se smutným úsměvem na tváři. Za poslední dva měsíce si prošla peklem. Dodnes netuší, proč si její muž sáhl na život, a zhubla na kost, až se o ni přátelé báli. A i když dnes již vypadá lépe, sama ví, že se s rodinnou tragédií, při níž přišla ona o muže a její děti Vanda s Honzou o tátu, nikdy zcela nevyrovná. "Je to pro nás moc bolestivé," uvedla.

Marcelu jsme zastihli na křtu aplikace pro mobilní telefony s nakousnutým jablíčkem ve znaku, která má teenagerky učit se malovat. Uvádí ji tu na trh česko-kanadská vizážistka Alena Klenot, která v zámoří pracuje s hvězdami jako Celine Dion nebo Kate Perry. "Alenka je moje dlouholetá kamarádka, tak jsem se rozhodla jít jí za kmotru," vysvětluje Březinová, která prý sama dceři Vandě, jež ji s bratrem na křest doprovodila, nikdy líčení nezakazovala.

"Jsem jiná generace, ale dnes je všechno rychlejší. S manželem jsme děti vychovávali tak, že měli ve všem svobodu. Hlavně nic nezakazovat, to je cesta do pekel. Spíš diskutovat," myslí si Březinová. Ta právě vydala desku ke třicetinám spolupráce s OK Bandem. "Obal k cédéčku udělal můj syn," pochlubila se závěrem jedna ze třech kmotrů nové aplikace, která za patnáct korun naučí dívky snad všemu o líčení, co potřebují. Dalšími kmotry byli moderátorka Markéta Majerová a Martin France.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám