Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za letošní rok stihla krásná dvojčata Veronika a Daniela Nizlové hned pět dovolených. V lednu vyrazily zpěvačky na Bali, v březnu si užívaly v ráji na Maledivách, o měsíc později vyrazily na Velikonoce do Dubaje a na začátku prázdnin vyrazili do své oblíbené destinace do Chorvatska. Nyní si tyto slovenské kočičky podmanily Turecko. Prohlédněte si naši fotogalerii.

„Bylo to úžasné, oddechly jsme si a potkali spoustu zajímavých lidí včetně dýdžeje Buraka Yetera,” komentovala poslední dovolenou Daniela, která vzpomněla hudebníka, kterému v rádiích právě hraje hit Tuesday. „Ten nás pozval i na svou show,” dodala polovička hudební dvojice TWiiNS.

Holky tedy spojily příjemné s užitečným a kromě pracovních aktivit si pochoitelně užívaly na pláži, kde vystavily na odiv své parádní postavičky. Veronika a Daniela vypadají fantasticky a podle všeho je to ani nestojí příliš úsilí. „Občas zajdeme do fitka, ale to je asi všechno. Před dovolenou jsme se nějak zvlášť nepřipravovaly. Snažíme se jíst zdravě, ale jednou za čas si dopřejeme i jídla, jako je naše svíčková nebo oblíbené brynzové halušky,” překvapují informací krásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám