Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herec Ivan Trojan se těší na čtvrtého potomka. Jeho manželka Klára (40) je těhotná. V jakém stádiu těhotenství je, herečka neprozradila, ale podle zákulisních drbů je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Zatím na ní těhotenství není prakticky vidět. Herečtí manželé už mají tři syny - Františka (11), Josefa (10) a Antonína (1). Zda konečně přijde na řadu holčička, netuší.

"Až se narodí, uvidíme, co z to bude. Ani nevím, jestli si to nechám říct předem. U prvních dvou synů jsem se nechala překvapit, u třetího syna jsem si to nechala říct a teď nevím. Uvidím, co mě na ultrazvuku napadne, nechávám tomu volný průběh," řekla Super.cz Klára Trojanová.

Těhotenství je prý těžší než ta minulá. Srovnat se nadají. "Opět mě to překvapuje. Jiné chutě, stavy. Je mi někdy hůř, než mi bývalo. Jsem unavenější než jsem bývala. To je ale asi tím, že jsem starší. Každé těhotenství je úplně jiné," vysvětluje. "Připravit se na to nedá, neexistuje recept," usmívá se.

Výbavičku zatím neřeší. Po třech synech má věcí dostatek. "Není co připravovat. Všechno mám po Toníčkovi," říká.

Zda u Trojanů skončí u čtyř potomků je otázkou. Zatím to vypadá, že ano. "Uvidíme co nám osud nadělí, ale myslím si, že asi čtyři a dost," uzavřela půvabná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám