Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Představujeme vám novou službu Pošta Zdarma. Nyní pro vás máme neuvěřitelnou akci! Připravili jsme pro vás letní výprodej se slevami až -80 %! Vše zboží vám navíc doručíme bez poplatku za poštovné! Nákup na Pošta Zdarma je vždy výhodný a bezpečný. Za vaši spokojenost ručíme vrácením peněz v plné výši.

Obrovský výběr šatů s cenami od 159 Kč! Slevy až -80 % a doprava zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prozkoumejte celou naši kolekci šatů. Najdete zde trendy šaty pro každou příležitost. Krátké, dlouhé, s rukávy i bez – vše za akční ceny a s dopravou zdarma! Ponořte se do moře slev a vyberte si šaty dle vašeho vkusu. Ceny od 159 Kč!

Top plavky s cenami od 189 Kč! Slevy až -70 % a doprava zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obrovský výběr top plavek roku 2017. Bikiny, brazilky, jednodílné plavky, plus size plavky i plavky zeštíhlující. U nás najdete opravdu vše, momentálně za opravdu nejnižší ceny! Nenechte si ujít tuto akci a užijte si náš obrovský výprodej!

Krajková podprsenka Grace – akční cena 199 Kč! Doprava zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Představujeme vám nejoblíbenější podprsenku roku 2017! Podprsenku nabízíme i ve větších velikostech, takže ji ocení i dámy s větším poprsím. Zajistí vám pevné poprsí a vypadá prostě skvěle! Nyní pouze za 199 Kč!

Originální halenka Zahara – akční cena 249 Kč! Sleva 50 % a doprava zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte elegantní top, který si můžete vzít snad úplně ke všemu? V tom případě už dál hledat nemusíte! Originální halenka Zahara by ve vašem šatníku rozhodně chybět neměla. Nabízíme ji ve 3 barvách a několika velikostech. Navíc je na ni nyní sleva 50 %, takže může být vaše pouze za 249 Kč!

Elegantní plus size šaty Dawn – akční cena 359 Kč! Sleva 30 % a doprava zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šaty Dawn jsou přesně ty šaty, které si jednou oblečete a nebudete je chtít sundat! Jejich přednosti jsou elegance a pohodlí. Na výběr jsou ze 3 krásných barev, které jsou doplněny o decentní květinový vzor. Teď je u nás v letním výprodeji seženete jen za 359 Kč!

Další články

Načítám