Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal David (63), který před měsícem oslavil své 57. narozeniny, nelenil a dopřál si opravdu nevšední dárek. Hned poté, co dopsal svůj nový muzikál, vyřídil veškeré dokumenty a pořídil si nový dům.

O zpěvákovi je známo, že velmi rád s rodinou tráví dovolenou ve slunném Španělsku, hlavně na Kanárských ostrovech, tak často, jak jen mu to jeho pracovní vytížení a zaplněný diář dovolí. „Skoro deset let jsme se s mojí ženou Marcelou poohlíželi po nějakém hezkém domě, kde bychom mohli kdykoli trávit volno, a to se nám nyní podařilo,“ sdělil nám. Přesnou lokalitu, kde ho můžeme potkat, ale neupřesnil.

Zpěvák dlouho nemohl najít útulný dům, který by odpovídal jejich představě, nyní se však jeden objevil. „Našli jsme dům u moře. Přesně podle našich představ,“ dodal Michal David, kterého v současné době zaměstnávají především každodenní zkoušky muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway, který bude mít premiéru 1. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám