Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní výprodej vrcholí a nabízí ty nejlepší kousky za absolutně nejnižší ceny v historii! Oživte svou ložnici exkluzivními vzory a kvalitními materiály. Nabídka je opravdu bohatá a na své si najdou milovníci originálních i tradičních motivů a nezapomínáme ani na děti. Kompletní výprodejovou nabídku naleznete na 4home.cz. Akce platí do 31. 8. 2017 nebo do vyprodání zásob.

TOP výběr zákazníků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oživte svou ložnici jedním z nejoblíbenějších povlečení. Originální kombinace přírodních barev s tyrkysovými odstíny působí velmi svěže a zaujme na první pohled! Povlečení je vyrobené z příjemné 100% bavlny a nabízíme jej v několika rozměrech.

Usínání s vůní levandule

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení nejen pro romantické duše. Elegantní kombinace bílé a fialkové barvy navodí příjemnou pohodu v každé ložnici. Originální oboustranné provedení je ideální ke kombinování vzorů – z jedné strany klasická kostka, z druhé jemné snítky levandule. Povlečení je vyrobené z příjemné 100% bavlny a nabízíme jej v několika rozměrech.

Klasické puntíky v oblíbeném krepu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehoučké krepové povlečení v oblíbeném designu si zamilujete především díky snadné údržbě. Rychle schne, nežmolkovatí, a navíc se vůbec nemusí žehlit. Svěží zelená barva vnese jaro do vaší ložnice každý den, jemné puntíky rozveselí ranní vstávání.

Sladké sny s Annou a Elsou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte svým princeznám ty nejkrásnější sny s jejich oblíbenými hrdinkami. Pouze teď za tu nejvýhodnější cenu! Kouzelné oboustranné povlečení z příjemné bavlny zaručí vašim dětem pohodlný spánek i veselé vstávání.

Do postele s pořádnou šelmou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Originální povlečení s věrným fototiskem přinese vašim snům toho nejlepšího strážce. Elegantní černé provedení s majestátní šelmou je skvělým doplňkem do ložnice i pokoje dospívajících dětí. Příjemná a kvalitní bavlna zajistí maximální pohodlí při spánku.

Další články

Načítám