Hlavní obsah
Článek

Kdyby si někdo tipoval na to, kdo z hvězd televize Nova opustí loď a uteče z nejpopulárnější stanice u nás, tahle reportérka by v pořadí končila na posledních příčkách. A přesto je to tak: novácké rodinné stříbro, sympatická Karla Mráčková, kterou diváci dřív znali z relace o počasí a poslední čtyři roky z Televizních novin, jde pryč!

„Je to pravda. Výpověď jsem se rozhodla dát zničehonic ke konci července. Podávala jsem ji skoro nerada, protože jsem opravdu myslela, že na Nově zůstanu navždy, i kdyby třeba na jiné pozici. Ale přišla nabídka, která se podle mě neodmítá,“ potvrdila zprávy Super.cz Karla Mráčková.

„Odchod pro mě opravdu není jednoduchý. Vždyť můj profesní život v televizi kopíroval ten soukromý. Když jsem na Nově začínala, měla jsem dvouletého chlapečka, teď je z něj šestadvacetiletý chlap s vousy. Během té doby se mi také narodily další dvě děti, i ty už jsou velké,“ vysvětluje sympatická novinářka.

Jde sice pryč, ale zůstává redaktorkou. „Myslím, že v nové práci bude i prostor pro moderování,“ dodala Karla.

Ta původně vystudovala vysokou zemědělskou univerzitu a navíc obor sociální a mediální komunikace spolu se zaměřením na vzdělávání dospělých. Osud ji ale zavál k novinařině.

Pro Televizní noviny natáčela reportáže úplně o všem možném, včetně vyšetřování vražd. V poslední době divákům také exkluzivně přinášela zprávy o boji Michala Jančaříka s nemocí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám