Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští katalog značky Victoria´s Secret se ponese ve stylu divokého západu, a modelky tak kromě spodního prádla oblékly vesty, nasadily klobouky a obuly kovbojské boty. Fotilo se v Aspenu a jako kulisa, vedle krásné přírody, skvěle posloužil ranč v hodnotě osmdesáti miliónů dolarů.

Jeden z přítomných zástupců vedení značky Edward Razek prozradil kromě ceny ranče také to, že se na focení podílelo 13 andílků, 2 fotografové a tým složený z víc jak stovky dalších lidí.

Zatímco některé značky odmítají sdílet snímky z průběhu vzniku kampaně, se vším dělají tajnosti a odhalují až výsledek, VS se náznaků nebojí.

Od modelek se naopak přímo čeká, že firmě udělají reklamu ještě před samotným představením kampaní a katalogů. A Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Lais Ribeiro, Candice Swanepoel nebo Romee Strijd, Taylor Hill, Sara Sampaio či Stella Maxwell (33), přítelkyně herečky a občasné modelky Kristen Stewart, jsou v tomto ohledu velmi poslušné...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám