Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že se na televizní obrazovky vrací seriál Život a doba soudce A.K.. Od natočení první série uplynuly pouze tři roky, ale děj seriálu se posunul o celých sedm let a hlavní hrdina Adam Klos se přeorientoval z občanského práva na trestní.

Na tiskovou konferenci dorazil herec David Švehlík s velmi dlouhým a hustým plnovousem, který jsme na něm ještě neviděli. „To je nevýhoda filmu. Někteří herci zůstávají neměnní a krásní i po dvaceti letech. Pak se diví, že musejí zestárnout. Abyste si nemysleli, když tedy David odloží masku, tak vypadá velmi mladě,” odkazoval se režisér Robert Sedláček na plnovous představitele hlavní role.

Život soudce Adama Klose se posune nejen v pracovní, ale i osobní rovině. Hlavnímu hrdinovi a jeho manželce Lauře se narodí dcera. „Dá se říct, že mají velmi pěknou rodinnou idylku. Nicméně Laura musela odjet do Číny, kde měla fotit něco pro UNESCO, a už několik měsíců je nezvěstná,” prozrazuje detaily Švehlík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám