Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná reportérka Zpráv na Primě Karolína Hošek na obrazovce předvádí skutečné klenoty, šaty po babičce! A i v dnešní době v nich skvěle obstála. "Babička měla letos spoustu starostí s péčí o dědu, který je po náročné operaci. Když už je kvůli práci nemůžu potěšit osobně, takhle jim aspoň můžu dát najevo, že na ně myslím,“ prozradila Karol důvod, proč vynáší tyto modely.

Jde o poctivou ruční práci, šaty rozhodně nejsou kupované. "Šaty šila moje prababička, která byla krejčová,“ upřesnila reportérka. Romantické s puntíky, neobvykle kostkované nebo šik modré, všechny modely stojí za to i dnes, přestože pocházejí z 50. a 60. let!

Na Primě tak nevyužívá služeb kostymérek. "Hromy a blesky v práci kvůli netradičním modelům rozhodně nelítaly, šéfová mi šaty naopak pochválila,“ smála se Karol, která brzy oblékne i svatební šaty. Reportérka řekne své "Ano" už 9. září.

Reklama

Další články

Načítám