Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Denisu Pfausserovou známe jako princeznu z pohádky Řachanda. Pohádkové outfity jí přirostly k srdci, i když mezi tím vystřídala řadu rolí, tak se aspoň na setkání TV Prima, kde hrála v seriálu Přístav a je novou posilou Ohnivýho kuřete, oblékla jako víla. Včetně věnečku.

"Přišlo mi to takové pěkně letní. A klidně bych takhle mohla jít i za družičku," smála se. Ona sama nevěstou mimo filmová plátna asi hned tak nebude. "Přítele sice mám, ale o ruku mě ještě nepožádal. Ničemu se nebráním, ale zatím jsem se vdávala jenom jako ta princezna," upřesnila.

Ani ve scénáři k Ohnivýmu kuřeti zatím žádný vztah, který by končil svatbou, napsaný nemá. "Jsem tam kriminálnice puštěná z kriminálu. Přijdu tam, začnu i trochu provozovat zlodějnu, jsem taková od rány. Ale je to vtipné, ten seriál mě baví. Je to hezky lidsky napsané a dialogy jsou uvěřitelné, jako z běžného života," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám