Hlavní obsah
Článek

Martina Zounara (56) nevídáme v muzikálových projektech úplně běžně. Naposledy to snad bylo pomalu před pěti lety v Dětech ráje, kde se alternoval se Sagvanem Tofim (59). Nyní jej uvidíme v novém nastudování muzikálu Krysař. Zpívat ale prý radši nebude.

"Po dlouhé době jsem dostal nabídku zúčastnit se konkurzu. Konkurzy nejsou jen o tom, zda to herecky zvládnete, ale režisér se musí přesvědčit třeba i o tom, jak vedle sebe budou lidé fungovat. I když konkurz na tanec by byl u mě opravdu dobrý, protože větší poleno než já snad ani neexistuje. I když nějaké choreografie tam samozřejmě mám," svěřil Zounar, který uvítal i změnu v pracovním kolektivu, protože normálně hraje hlavně činohru s divadelním spolkem Háta.

"Dělal jsem konkurz na hostinského a začal jsem zpívat. A režisérka Mirjam Landa řekla, že sice dobrý, ale mají i nezpívající role. Ale v Dětech ráje jsem zpíval. Ono se zdá, že Michal David (63) má jednoduché písničky, ale ony jednoduché vůbec nejsou. Tady je to ale úplně jiné, ta melodie a další věci. Přiznám se, že jsem nikdy na muziku Daniela Landy (55) nebyl, protože pro mě byla moc temná, ale musím říct, že tohle se povedlo moc," vyprávěl.

Reklama

Další články

Načítám