Hlavní obsah
Článek

Čím dál tím víc práce si nabírá muzikálový herec Roman Tomeš. Ze své domovské scény v Divadle Kalich si odskakuje na pódia v Bratislavě, Ostravě, Plzni i dalších městech. "Musím se starat o prcka a živit rodinu, tak musím hodně pracovat," řekl nám manžel Michaely Tomešové (32) a otec synka Kristiána.

Momentálně sice zkouší v Kalichu roli v novém nastudování muzikálu Krysař Daniela Landy (55), současně ale u "sousedů" v Hudebním divadle Karlín studuje i roli Lva v muzikálu Madagaskar. Režisérkou Krysaře je Mirjam Landa, o které se traduje, že patří k nejdrsnějším v oboru. Roman je ale spokojený.

"Já mám s Mirjam parádní vztah. Už s ní zkouším asi třetí projekt, tak už se známe, víme, co od sebe čekat, a mě baví, že mě nechá občas improvizovat a blbnout. Myslím, že nám to spolu funguje a máme se rádi. Tedy doufám v to," mínil Roman.

Kvůli práci nestihl ani žádnou dovolenou s rodinkou. "V podstatě jsem neměl ani den volna. Třeba dneska ráno jsem vstal, jen si na patnáct minut pochoval malého a dal ženě pusu. Říkal jsem si, jak mi strašně chybí ten normální život. Málo spím, moc je nevídám. Asi jsem toho na sebe naložil až moc, a po prázdninách, až bude možnost, tak si dám nějakou pauzu a někam je vezmu. Potřebujeme to všichni," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám