Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na nedávném zasnoubení sexbomby Martiny Gavriely (45) s Marcusem Tranem (38) došlo ke kuriózní situaci. Martina ke svým narozeninám dostala nejen žádost o ruku a prsten s diamanty za čtvrt miliónu korun, ale také vystoupení Ewy Farne (30), s níž Marcus předtím chodil. Populární zpěvačku představovala travesty umělkyně Pity známá z vily VyVolených. A místo toho, aby kvůli nemístnému vtipu snoubenci zuřili, popadali se smíchy za břicho. "Ewu asi na svatbu pozvu. Uvidíme, jak to mezi námi v té době bude," svěřil se pak Super.cz Marcus.

Neměl však na mysli muže, který se za zpěvačku jen převlékl, ale skutečnou rodačku z Vedryně. "Už to s Ewou máme mezi sebou vyjasněné. Voláme si, nemáme mezi sebou žádný problém. Pokud zrovna nebude mít vystoupení, myslím, že ji na naší svatbě s Martinou rádi uvítáme," uvedl Tran. Dárek pro jeho milou v podobě travestity připravila bavička Naděžda Krupská. "Pity měla jít na scénu krátce po tom zasnoubení. Někomu to nemuselo připadat vhodné, ale já pro jistotu Martině dopředu řekla, co ji čeká. Jen před Marcusem jsme to tajili," říká Naděžda.

I tomu se nakonec vystoupení líbilo. A to přitom falešná a notně oplácaná Ewa vyčítavě zpívala svůj největší hit Měls mě vůbec rád. "Bylo to moc vtipné. S Ewou jsem točil klip k té písni a obdivuju, jak měla Pity skvěle naučená její gesta," uznale dodal Marcus. Martina ale přes travestitu své bývalé sokyni v lásce vzkázala: "Marcus už opravdu nikdy nezavolá. Už je jenom můj," upozornila Farnou.

Reklama

Další články

Načítám