Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmoví fanoušci znají spíš jejího manžela Channinga Tatuma, ale i Jenna Dewan Tatum si jako svůj obor vybrala herectví, v kombinaci s tancem. Vystupovala s Janet Jackson, Pink, Christinou Aguilerou, Celine Dion nebo s Rickym Martinem. A tanec také může za její seznámení s Tatumem.

Byl to film Let´s Dance, její asi nejznámější, v němž svého budoucího manžela a otce dnes čtyřleté dcery Everly poznala. Ona v roli Nory, on jako Tyler. Od té doby Jenna natočila další desítku filmů, mezi nimi Jak na holky nebo Podraz. V posledních letech se uplatňuje hlavně v seriálech jako American Horror Story nebo nověji Supergirl.

A od loňska je tváří značky Danskin, která nedávno představila novou kampaň. V té Dewan Tatum dokazuje, že co do pružnosti od dob aktivní taneční kariéry nic neztratila. „Z čeho jsem v kampani ‚Sedí ke všemu‘ obzvlášť nadšená je, že je odráží můj skutečný život,“ říká aktivní maminka. Sympatické je i to, že značka touto kolekcí podporuje nadaci na výzkum rakoviny prsu.

Manžela Jenny fanoušci znají např. z Tarantinových Osmi hrozných, z Ave, Caesar! bratří Coenových, a letos bude uvedeno pokračování ‚Kingsmanů‘ s názvem Kingsman: Zlatý pruh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám