Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Jelínková, která ve světovém modelingu slaví jeden úspěch za druhým, vyrazila se svým partnerem na dovolenou do italských Benátek a Italům se z toho musel tajit dech.

Když na svém Instagramu zveřejnila fotografii z hotelového pokoje, kde ji můžete vidět v celé kráse, na níž vystrkuje svůj exkluzivní zadeček, okamžitě se mezi fanoušky strhla bitva ve skládání komplimentů. Není divu, vždyť vidět ji takhle většinou může jen její partner a pohled na ni vzbuzuje nejednu hříšnou myšlenku.

Tereza si romantický výlet do Benátek užila se vším všudy - památky, projížďka na gondole. „Benátky jsou nádherné romantické místo, a když jsem tak procházela těmi krásnými uličkami, říkala jsem si, že by to byla dokonalá kulisa pro zásnuby,“ smála se Tereza. Tak uvidíme, jestli se tam s partnerem někdy vrátí, aby ji požádal o ruku. Nebo nám tím chce Tereza nenápadně naznačit, že už se tak stalo?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám