Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na takové ty klasické prázdniny ve znamení odpočinku může Karel Voříšek (60) zapomenout. Během léta se totiž stěhuje do nového bytu. „Rozloučili jsme se se Žižkovem a přivítali jsme se s Vinohrady,” prozradil novinku ze svého soukromí moderátor hlavního zpravodajského bloku na Primě, který žije řadu let se svým partnerem Vladimírem Řepkou. S mluvčím pražského magistrátu je od loňska v registrovaném partnerství.

Na nějaké to zpestření práce v televizi ale přece jen nejspíš dojde. „Léto trávím půl na půl pracovně i odpočinkově, ale když je práce koníčkem, tak se rozdíl ani nepozná,” říká Karel. S tím jsme se potkali na střeše budovy na pražské Brumlovce, která se na pár hodin proměnila v ráj motýlů. Šperkařka Jitka Mlynarčík Kudláčková zde představila kolekci Naši motýli, která je nejen krásná a ojedinělá, ale hlavně pomáhá.

„Až se Jitka Kudláčková konečně rozhoupe a připraví kolekci šperků i pro muže, tak bych určitě ocenil něco jednoduchého a elegantního, co nahradí kravatu nebo podtrhne pánskou nenápadnou nonšalantnost,” uvedl Karel Voříšek.

Reklama

Další články

Načítám